Advertisement

Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber / İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.

Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber / İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta Çıkan Yangın Korku Yarattı!
Esenyurt'ta Çıkan Yangın Korku Yarattı! from www.nutuk.com.tr
Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Esenyurt'ta korkutan yangın - Haberler
Esenyurt'ta korkutan yangın - Haberler from foto.haberler.com
Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta mobilya imalathanesinde yangın: 3 işçi ...
Esenyurt'ta mobilya imalathanesinde yangın: 3 işçi ... from www.evrensel.net
Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa.

Post a Comment

0 Comments